Bij Kinesanders in Wilrijk en Kiel ontvangen vader en dochter Sanders u graag voor uiteenlopende vormen van kinesitherapie. U kunt steeds in één van onze twee kinepraktijken terecht.

Wij hebben al jaren ervaring als kinesitherapeuten en kunnen u daardoor de beste zorg en behandelingen aanbieden.

Wij stoppen nooit met leren. Dankzij een regelmatige bijscholing via cursussen en symposia zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen in diverse takken van kinesitherapie.

 

 
 
 
 

Karen Sanders

klassieke kinesitherapie/ revalidatie / manuele therapie / sportrevalidatie

 

Ik studeerde in 2012 af in Antwerpen als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen (Artesis/VUB). In 2014 behaalde ik aan de VUB ook nog een master na master in de manuele therapie. Tijdens deze laatste studie deed ik reeds mijn eerste werkervaring op in een praktijk voor sportkinesitherapie in Putte (Stabroek). Na enkele jaren stopte ik hier om me volledig op onze praktijk te focussen.

 

Ik probeer me zoveel mogelijk bij te scholen zodat de therapie gevarieerd en onderbouwd is. Overigens beschik ik over de nodige expertise inzake core-stability. Bij core-stability mikt men op het trainen van de lokale rompstabiliteit van het lichaam.

Naast de klassieke kine kan je ook terecht voor kinesiotaping, aanvullend op je behandeling.

 

Fons Sanders

klassieke kinesitherapie/ revalidatie / manuele therapie / lymfedrainage


In 1975 opende ik de kinepraktijk te Hoboken/Kiel. Nadien werd een tweede praktijkruimte opgestart in Wilrijk. Hier ben ik nog steeds actief en kan u terecht voor kinesitherapie.

 

Praktijk KIEL / HOBOKEN

Maurits Sabbelaan 44 A - 2020 Antwerpen

03 216 31 23

 

Praktijk WILRIJK

Koornbloemstraat 219 - 2610 Wilrijk

03 825 20 15